Knytis

Igår gjorde vi knytis middag med kulturvetare koftorna (tjejerna) igen.
Det vart älgröra med svamp, guacamole, tsatsiki, sallad och nybakta
naan bröd på indiskt vis.
This is how you do:

1 påse torrjäst
1 dl socker
1 kg
vetemjöl
150 g smält smör
2 ägg
1 msk
salt

-smör till stekning











Blanda jäst med ljummet vatten och socker, låt stå i 5 minuter. Sen
blandar du i resten av torrisarna och sist ägg och smör, knåda 5-10
minuter och jäs sedan 25 minuter innan du kavlar ut dem till små
kakor och steker dem i het stekpanna med smör i.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill äta uppp brudarna. speciellt hon kinesen.

2009-11-10 @ 17:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0