LingonLimpa!

Lingonlimpa recept från Tina, min morbrors bästa kompis. Brukar vi
käka efter vi vart ute och åkt i backen. Fungerar även perfekt för
hungriga studenter som behöver nått att stå sig på under föreläsningarna.
Nyttigt är gott.
1/4 kg vetemjöl ( 4,2dl )
1/2 kg grahamsmjöl ( 8,3dl )
1/2 liter filjmölk
2 dl brödsirap
3 tsk bikarbonat
2 tsk salt
3 rårördalingon / lingonsylt
  • Rör ihop allt tills smeten är helt lös.
  • Ös upp i 2 limpformar ( smorda ).
  • Grädda 175 grader i 1 timma.

Kommentarer
Postat av: Fisbröd!

Fisbröd!

2009-11-07 @ 01:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0