Chokladbiskvier

(20 st 180 grader.)
- Riv mandelmassan och blanda samman ingredienserna till bottnarna.
-Spritsa ut 20 stycken rundlar på en plåt med bakplåtspapper.
-Grädda biskvibottnarna tills det är gyllene i cirka 13 minuter.
-Smörkräm och doppning:
-Blanda äggvita, strösocker, vaniljsocker, salt och citronsaft i en ren rostfri bunke. Rör till sockret har löst upp sig.
-Vispa till maräng över ett vattenbad (i bunke över kokande vatten) till cirka 65 grader.
-Tag av bunken från värmen och vispa med elvisp tills marängen blivit helt kall.
-Klicka ner rumstempererat mjukt smör lite i taget och vispa krämen luftig i cirka 15 minuter.
-Blanda ner chokladen och kaffet.
-Bred krämen på undersidan av biskvierna med en palett eller slickepott. De ska bli toppiga.
-Smält choklad till doppning i ett vattenbad, doppa sedan biskvierna.
-Låt stelna i kyl eller frys.
Gud vad gott :D